Groetkamers

“Een plek waar aandacht en liefde voelbaar is”

Groetkamers

Een laatste groet brengen, vaarwel zeggen, nog even bij iemand zijn van wie u afscheid moet nemen. Dat kan in de groetkamers ‘Adieu’ of ‘Vaarwel’ in Hét Groethuis, een kleinschalig uitvaartcentrum aan de Dorpsstraat 34a in Liempde.

Beide kamers – ook wel familiekamers of 24-uurskamers genoemd – zijn sfeervol ingericht. Door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren, voelt iedereen er zich thuis. U kunt nog meer voor uw eigen sfeer zorgen door bv. foto’s neer te zetten, het borduurwerk van oma neer te leggen, de gitaar van pa mee te nemen. Het lijkt wel alsof vanzelf alle herinneringen, bijzondere momenten, de vele verhalen en ook de emoties naar boven komen. U groeit toe naar het afscheid.

Hoe werkt het

Als nabestaande krijgt u een eigen sleutel die toegang geeft tot uw eigen groetkamer. U bent daar 24 uur per dag welkom. Ook is er een algemene ruimte met een koffiecorner, waar u vrij koffie en thee kunt nemen. U heeft ook de mogelijkheid naar muziek te luisteren.

Via elke uitvaartondernemer kunt u bij ons terecht. U bent vrij in de keus waar iemand wordt opgebaard. U bent immers degene die afscheid neemt, u bepaalt waar dat gebeurt.

De kosten van een opbaring in Hét Groethuis zijn vergelijkbaar met de tarieven van uitvaartcentra in de regio. Als u een (natura) uitvaartverzekering heeft, dan vergoedt uw verzekeringsmaatschappij de kosten van opbaring volgens de dan geldende polisvoorwaarden.

Wilt u graag Hét Groethuis bezoeken of misschien meer informatie?